Elite 70

Elite 70

Sistemul cel mai performant
Foliile sticla Skyfol ThermoProtect Elite 70 reprezinta rezolvarea perfecta spectrala selectiva pentru constructii.Fabricata cu tehnologie de varf cu absorbtia minima si retinerea totala a caldurii,permite transmiterea perfecta a luminii si nu este reflectorizant.

Metalizare deosebita pe 11 straturi
Foliile Skyfol Thermo Protect Elite 70 contine metalizare pe 11 straturi, argint si aur.Multa vreme acest lucru era de neindeplinit, azi a devenit realitate.

Reflexia radiatiei infrarosii
Datorita metalizarii speciale folia sticla Skyfol Thermo Protect Elite 70, in regiunea radiatiei infrarosie, asigura reflectare la nivel inalt, contribuind la randamentul foliei de altfel greu de observat aplicat pe sticla.Fata de alte produse similare, bazata pe absorbtia termica Elite 70 este singurul produs fara absorbtie, prezentand rezolvare eficace.

Aplicare exigenta
Durabilitatea produsului este influentata de calitatea aplicarii.O executie lipsita de cunostintele teoretice si practice poate duce la rezultat gresit, care poate afecta eficacitatea sticlelor.Alegeti un aplicator care este certificat, are experienta si contract cu Reteaua de Aplicatori Skyfol.

Documentele autentice Skyfol si garantii
La terminarea lucrarii partenerii nostri vor primi un formular, care contine printre altele garantiile contractuale.Baza garantiilor sunt oferite de garantiile date de la fabricant.Prezenta noastra pe piata foliilor de peste 30 de ani, asigura incredere pentru toti partenerii.
 

  Elite 70
Structura Pulverizare Multipla
Culoare incolora
Grosime 75 microni
Strat rezistent la zgarieturi Dubla
Lumina vizibila transmisa 74%
Lumina vizibila reflectata 9%
Filtrare UV 99%
Energia solara respinsa 52%
Energia solara absorbita 28%
Energia solara reflectata 32%
Energia solara transmisa 40%
SHGC 0,48
Tara de origine USA
Garantie 10 ani de la producator