ThermoProtect DR

ThermoProtect DR

Protectie termica maxima
Cu DR05 vrem sa oferim posibilitatea ,pentru cei care doresc ,unei filtrari mai puternice a luminiii.Cu filtrarea de 70% a luminii vizibile, DR05 ofera rezolvare pentru cei care prefera o filtrare mai puternica decat cu folia SI 15.In terminologia de azi aceasta e cea mai intunecata folie de protectie termica.

Reflectare interioara redusa
Avantajul seriei DR este ca are caracter de reflectare doar la exterior , spre interior avand caracter neutru, micsorand radical reflectarea .

Protectie termica puternica
Cele doua elemente: filtrarea puternica a luminii si metalizarea de aluminiu asigura filtrarea energiei.In nuante mai deschise(DR 25,DR35) tehnologia nu mai este rentabila.

Aplicare pretentioasa
Durabilitatea produsului este influentata de calitatea aplicarii. O executie lipsita de cunostintele teoretice si practice,poate duce la rezultat gresit, care poate afecta eficacitatea sticlelor.Alegeti un partener de incredere din reteaua noastra Skyfol, cu care avem relatii contractuale.

Documente autentice si garantii
La terminarea lucrarii veti primii de la partenerii nostri un formular, care contine printre altele garantiile contractuale. Baza garantiilor sunt oferite de garantiile date de fabricant.Prezenta noastra pe piata foliilor de peste 30 de ani, asigura incredere pentru toti partenerii.

  DR05
Structura Metalizat
Culoare Argintiu-Neutral
Grosime 38 micron
Strat rezistent la zgarieturi Dublu
Lumina vizibila transmisa 7%
Lumina vizibila reflectata 57%/16%
Filtrare UV 99%
Retinerea IR 92%
Energia solara respinsa 80%
Energia solara absorbita 43%
Energia solara absorbita 49%
Energia solara transmisa 8%
Randament lumina 0,30
SHGC 0,20
Tara de origine USA
Garantie 10 ani oferit de producator