SHARK RS

SHARK RS

Protectia intimitatii la nivel superlativ cu foliile Shark RS
Motivul pentru care un autovehicul poate fi spart este oferit de geamurile transparente, prin care se vad obiectele din interior.Daca aceasta evaluare este impiedicata prin folii Shark RS, hotul renunta cautand alte posibilitati. Prin montarea foliilor Shark RS putem atinge o filtrare de chiar de 96%, asigurandu-va intimitatea dorita.

Calitate americana sigura
Printre foliile auto SkyFol nu se gasesc folii de calitate inferioara, facute prin lipire-colorare.Seria RS este un produs american de frunte, realizat prin colorarea prin profunzime si nu se decoloreaza cu trecerea anilor. Toate foliile auto Shark se fabrica cu dublu strat antiabraziv asigurand pe termen lung o prezentare fara zgarietura. Seria Shark RS poseda o protectie termica minima, scopul principal fiind protectia intimitatii.
Daca scopul principal in alegere este confortul pasagerilor, va propunem folia seria Shark HP.

Filtrare durabila UV
Seria de folii auto SkyFol Shark contine, in poliester si material adeziv, particule de filtrare a razelor UV,realizand astfel o protectie de 99%.
Particulele anorganice nu-si pierd randamentul cu trecerea timpului, fata de alte fabricatii cu parti organice.

Realizare impecabila
Cei care executa aplicarea foliilor sunt persoane testate, specialisti cu experienta.Masina Dvs poate fi lasata in grija lor; veti primi o realizare de inalta calitate.Pentru noi, masina este una dintre cele mai importante obiecte de valoare, asa o sa privim si pe a Dvs. Cei care nu se gandesc la fel, nu pot fi membrii retelei noastre.

Documente SkyFol si garantie
Seria SkyFol Shark RS poseda autorizatia forurilor competente de circulatie nationala.Foliile Shark RS au garantie 3 ani impotriva dezlipirii,separarii,a formarii bulelor de aer si viciilor de adeziv.

 

 

Shark RS 05

 Shark RS 20

Shark RS 35

Shark RS 50

Structură Adanc colorat Adanc colorat Adanc colorat Adanc colorat
Culoare Negru  Negru  Negru Negru
Grosime 25 microni 25 microni 25 microni 25 microni
Strat rezistent la zgarieturi  Dubla Dubla Dubla Dubla
Transmisia luminii vizibile 4% 17%  29% 50%
Reflecţie luminii vizibile 5% 5% 5% 5%
Filtrare UV 99% 99% 99% 99%
Retinerea energiei solare (TSER) 42% 40% 38% 29%
Tara de origine USA
Garanţie 3 ani oferit de producator