SHARK NT

SHARK NT

Calitate premiu cu folii auto Shark NT
Seriile SkyFol NT reprezinta calitatea cea mai inalta in domeniul fabricarii foliilor.Realizate prin tehnologia structurala,colorare durabila brevetata, adeziv inovativ,toate acestea fac ca produsul sa devina de cea mai buna calitate. Nuantele deschise asigura protectia termica superioara.Alegeti-va calitatea cea mai inalta disponibila.

Made in USA –produs american
SkyFol Shark NT este produsul cel mai recent fabricat in America.Tehnologic este cea mai perfecta folie, nu contine proveniente metalice si prezentarea ei eleganta este asigurata de noua metoda de colorare , revolutionara.

Protectie UV-sigura
Seria de autofolii SkyFol Shark NT contine, in poliester si material adeziv, particule de filtrare a razelor UV,realizand astfel o protectie de 99%.
Particulele anorganice nu-si pierd randamentul cu trecerea timpului, fata de alte fabricatii cu parti organice.

Realizare impecabila
Cei care executa aplicarea foliilor sunt persoane testate, specialisti cu experienta.Masina Dvs poate fi lasata in grija lor, veti primi o realizare de inalta calitate.Pentru noi, masina este una dintre cele mai importante obiecte de valoare, asa o sa privim si pe a Dvs. Cei care nu se gandesc la fel, nu pot fi membrii retelei noastre.

Documente SkyFol si garantie
Seria SkyFol Shark NT poseda autorizatia forurilor competente de circulatie nationala.Foliile Shark NT au garantie 10 ani impotriva dezlipirii,separarii,a formarii bulelor de aer si viciilor de adeziv.
 

  Shark NT05 Shark NT20 Shark NT35 Shark NT50 Shark NT70 Shark NT80
Structură Pulverizat multi-strat Pulverizat multi-strat Pulverizat multi-strat Pulverizat multi-strat Pulverizat multi-strat Pulverizat multi-strat
Culoare Negru Negru Negru Neutru Neutru Neutru
Grosime  38 microni  38 microni 38 microni 38 microni  38 microni  38 microni
Strat rezistent la zgarieturi Dubla Dubla Dubla Dubla Dubla Dubla
Transmisia luminii vizibile 6% 16% 33% 53% 67% 80%
Reflecţie luminii vizibile 5% 6% 6% 7% 7% 7%
Filtrare UV 99% 99% 99% 99% 99% 99%
Retinerea energiei solare (TSER) 59% 56% 53% 48% 44% 43%
Tara de origine USA
Garanţie 10 ani oferit de producator