SHARK IR

SHARK IR

Protectie termica invizibila cu folii auto SkyFol Shark IR
Folia SkyFol Shark IR  este realizata cu o tehnologie noua, revolutionara.Cu toate ca este total invizibila pe sticla,totusi asigura protectie termica peste 50%.
Protectia termica este asigurata de calitatea ei selectiva,lumina vizibila nu este retinuta in mare parte,iar patrunderea luminii infrarosii este sub 20%, fiind mult mai efeicienta fata de alte produse similare. 

Culoarea cristalului, fara distorsiune
Una dintre cele mai mari provocari  devine realizarea unei folii fara distrorsiune optica,care apare in campul de vedere,continand particule de absorbtie termica.In general foliile se bucura de absorbtia razelor infra cu dublu strat,  in unele puncte dupa aplicarea foliei  devine ondulata.Foliile SkyFol Shark IR sunt monostrat, asigurand imagine optica perfecta.

Calitate sigura
Bazele tehnologiei foliilor IR au fost dezvoltate in Japonia.
Dupa unele testari am ales o firma stabila pentru productie.Mii de automobilisti din tara noastra se bucura de protectia termica durabila.

Produs unic, experimentat pentru SkyFol
Folia auto Shark IR s-a nascut din colaboraea dintre SkyFol si una dintre cele mai faimoase firme din lume de productie de folii.Produsul este total individualizat,  special pentru SkyFol.Cercetarile au durat doi ani,perioada in care am gasit randamentul optim, care asigura imagine cristal si stabilitate.

Protectie stabila UV
Folia auto SkyFol Shark IR atat in poliester, cat si in material adeziv contine particule-filtru,asigurind protectie de 99%.

Prezentare impecabila
Cei care executa aplicarea foliilor sunt persoane testate, specialisti cu experienta.Masina Dvs poate fi lasata in grija lor, veti primi o realizare de inalta calitate.Pentru noi, masina este una dintre cele mai importante obiecte de valoare, asa o sa privim si pe a Dvs. Cei care nu se gandesc la fel, nu pot fi membrii retelei noastre.

Documente SkyFol si garantie
Seria SkyFol Shark IR poseda autorizatia forurilor competente de circulatie nationala.Foliile Shark IR au garantie 5 ani impotriva dezlipirii,separarii,a formarii bulelor de aer si  viciilor de adeziv.
SkyFol Shark IR a fost primul produs din Ungaria care a primit autorizatie oficiala pentru aplicare pe geamuri incolore.
Foliile Shark IR au garantie 5  ani impotriva dezlipirii,separarii,a formarii bulelor de aer si  viciilor de adeziv

Atentie, nu deveniti victima
Gama foliilor IR este foarte bogata.Trebuie sa fiti foarte atenti la trei probleme importante.Trucul cel mai des intalnit consta in masurarea razelor infrarosii tocmai in regiunea in care instrumentele  manuale nu le verifica. Daca folsoim un strat IR corespunzator ne mai ramane  problema claritatii,care este o problema structurala.La sfarsit trebuie asigurata durabilitatea parametrilor.
Foliile  SkyFol  IR corespund  tuturor acestor cerinte.

  Shark IR80WS
Structură Invelit cu IR
Culoare incolor
Grosime 25 microni
Strat rezistent la zgarieturi Dublu
Transmisia luminii vizibile 80%
Reflecţie luminii vizibile 8%
Filtrare UV 99%
Retinere IR 80%
Tara de origine Orientul indepartat
Garanţie 3 ani oferit de producator