CE FOLIE AUTO SA-MI ALEG?

CE FOLIE AUTO SA-MI ALEG?

Ce fel de document primesc dupa folii?
Daca atelierul ales nu poate elibera document corespunzator pentru suprafetele de dupa coloana B, in orice caz sa cautam un alt produs, intrucat la un control rutier , sau la o verificare tehnica periodica nu putem justifica provenienta foliilor.

In tara nostra prevederile in vigoare pot fi studiate pe urmatorul site:

http://www.rarom.ro/RO/article--Folii_de_protectie_geamuri--203.html

Ce fel de folie primesc? Cu sau fara protectie termica?
Intre foliile auto deosebim variante cu, sau fara protectie termica.Foliile fara protectie termica, in general sunt doar colorate .Foliile clasice sunt fabricate cu straturi metalice, iar cele mai moderne contin strat pentru absorbtia razelor infra.La o culore inchisa e bine sa alegem o folie metalizata pentru stabilitatea si siguranta ei iar la o nuanta deschisa cele cu absorbtia razelor infrarosu sunt mai eficiente.
In gama oferita de SkyFol sunt prezente toate tipurile.Partenerii nostri contractuali poseda toate aparatele, pentru a va demonstra diferentele intre categoriile de mai sus.Testati , inainte de a va lua o hotarare.

Ce scop urmaresc prin foliere?
Protectia portbagajului:
In scopul apararii zonei de portbagaj e bine sa alegem folie de culoare mai inchisa, intrucat un infractor nu poate evalua rezultatul riscului si va abandona(Shark RS05, Shark HP03, Shark HP05).

Protectia copiilor:
Pentru linistea copiilor trebuie sa tinem cont de doi factori.Sa-i asiguram semiantuneric si sa filtram fluxul puternic al radiatiei solare.
In acest scop foliile clasice colorate – metalizate sunt cele mai corespunzatoare(Shark HP05, Shark HP15, Shark HP20).

Protectie termica:
Puterea energiei solare se imparte egal intre lumina vizibila si regiunea infrarosie.In cazul in care dorim o nuanta mai deschisa si protectie termica superioara ne putem alege o folie stratificata sau cu protectie IR (Shark NT35,Shark NT50,Shark NT 70)

Cine executa folierea?
Folierea la inalt nivel profesional cere atentie deosebita si practica indelungata.Sa ne ferim de ateliere nepretentioase, de cei care lucreaza cu personal auxiliar,si nu emit chitanta.O folie de calitate superioara devine urata daca este aplicat de un amator.
SkyFol, dispune de retea unica, compusa din personal cu inalta calificare teoretica si practica.
Partenerii nostrii pot conta pe executare impecabila.

Cu sau fara demontarea autovehiculului se poate obtine o aplicare perfecta?
Oricare metoda folosita de un profesionist poate aduce rezultatul dorit sau fara pricepere si mare atentie o aplicare neadecvata.

Ce garantie primesc dupa foliere?
Acest lucru depinde de cine asigura garantia.O societate comerciala care executa folierea sau un fabricant recunoscut pe plan international, care livreaza produsele sale in toate colturile lumii de zeci de ani.Nu este indiferent ce acopera garantia ci la ce se refera.
Comercianti mai modesti aplica gresit o garantie uniforma pe toate produsele, indiferent de structura lor.
Cei care comercializeaza produsele SkyFol sunt prezenti pe piata de 30 de ani,au infoliat sute de mii de autovehicule si zeci de mii metri patrati pe suprafata geamurilor pe cladiri.
Pentru SkyFol materialele sunt furnizate de cele mai importante companii americane,care asigura garantie.

Cine este producatorul foliei?
In ultima vreme apar tot mai multi producatori cu produse de calitate discutabila. Piata vestica este invadata de Orientul indepartat, cu produse care nu corespund cerintelor pietelor.Apare un aspect nou: cativa producatori americani cumpara produse semifabricate si le comercializeaza sub o denumire noua.
SkyFol are legaturi numai cu acei fabricanti, care pot furniza permanent materiale de inalta calitate.
Dintre ei cei mai importanti sunt firmele americane: Commonwealth Laminating and Coating si Solamatrix.

Pe banii mei,ce serie sa-mi aleg din gama de materiale?
Se cunoaste,din experienta, faptul ca multi producatori, cu renume nu separa in mod evident diferitele tipuri de folii, si facand reclama pentru seriile de cea mai buna calitate, de fapt valorifica un produs, care reprezinta un slab nivel tehnic.SkyFol separa fiecare serie prezentand avantajele si dezavantajele lor.Suntem mandri de tehnologia nostra de inalta calitate, si am devenit lideri pe piata, fata de cei care comercializeaza exclusiv produse colorate.