SkyFol Security SSI

SkyFol Security SSI

Calitate Americana
In cazul foliilor de securitate este foarte important stratul gros de adeziv.De obicei foliile se securitate fabricate in Asia au un strat subtire (8-12 micron) de adeziv,care duc la o aderenta scazuta.Foliile de securitate Skyfol Security sunt produsele marilor producatori americani care sunt fabricate cu un strat de adeziv corespunzator (19-25 micron) pentru protectia dumneavoastra.

Calitate MABIS
Foliile de securitate Skyfol au certificat de calitate MABIS si pe langa protectia electronica inlocuiesc grila de metal.Folia de securitate S7 are EN356 P1A si folia de securitate S12 are EN356 P2A nivel de rezistenta la rulare.Dupa aplicare clientilor nostri li se vor inmana un certificat de garantie care contine si numarul de autorizatie MABIS a foliilor de securitate.

Siguranta si de protectie termica combinat
Foliile de securitate Security SSI multumita stratului de aluminiu sunt capabile de a oferi o protectie eficienta inpotriva energiei solare si inpotriva razelor UV .

Protectie UV
Foliile de securitate si protectie Skyfol ofera protectie impotriva razelor UV daunatoare,protejeaza sanatatea si interiorul locuintei de decolorare.

Instalare perfecta
Evaluarea corespunzatoare a situatiilor de risc si prevenirea acestora necesita o practica si o abordare de afacere.Sa ne ferim de acele companii care fara o motivatie corespunzatoare ne ofera un produs.Cunostintele technice corespunzatoare si executarea corecta prin Reteaua de Aplicare Skyfol ,relatia cu partenerii sai intruiti si autorizati este garantata.
 

  SSI 20
Structura Strat multiplu
Culoarea Argintiu
Grosimea 125 microni
Strat rezistent la zgarieturi Dubla
Vizibilitate 17%
Lumina reflectata 59%
Filtrare UV 99%
Energiei solare retinuta 78%
Energiei solare absorbita 40%
Energia solara reflectata 49%
Energie solara transmisa 11%
Eficacitatea luminoasa 0,59
SHGC 0,21
Tara de origine 122 Lb/inch
Garantie 10 ani garantie de la producator