SkyFol Security SNEU

SkyFol Security SNEU

Calitate Americana
In cazul foliilor de securitate este forte important stratul gros de adeziv.De obicei foliile se securitate fabricate in Asia au un strat subtire (8-12 micron) de adeziv,care duc la o aderenta scazuta.Foliile de securitate Skyfol Security sunt produsele marilor producatori americani care sunt fabricate cu un strat de adeziv corespunzator (19-25 microni) pentru protectia dumneavoastra.

Siguranta si protectie termica combinat
Foliile de securitate Security SNEU multumita stratului de nichel-cromat protejeaza geamul de caldura astfel incat aceste aparitii nu sunt afectate.Seria SNEU se bazeaza mai mult pe absortia energiei solare ,in aceste conditii numai atunci este recomandat daca imaginea nu se schimba.

Protectie UV
Foliile de securitate si protectie Skyfol ofera protectie inpotriva razelor UV daunatoare,protejeaza sanatatea si interiorul locuintei de decolorare.

Instalare perfecta
Evaluarea corespunzatoare a situatiilor de risc si prevenirea acestora necesita o practica si o abordare profesionala. Sa ne ferim de acele companii care fara o motivatie corespunzatoare ne ofera un produs.Cunostintele technice corespunzatoare si executarea corecta prin Reteaua de Aplicare Skyfol ,relatia cu partenerii sai intruiti si autorizati este garantata.
 

  SNEU 35 SNEU 60
Structura Strat multiplu Strat multiplu
Culoarea  Neutra   Neutra
Grosimea 125 microni 125 microni
Strat rezistent la zgarieturi Dubla Dubla
Vizibilitate 32% 58% 
Lumina reflectata 17% 10%
Filtrare UV 99% 99%
Energiei solare retinuta 50% 36%
Energiei solare absorbita 53% 41%
Energia solara reflectata 14% 8%
Energie solara transmisa 33% 51%
Eficacitatea luminoasa 0,73 0,82
SHGC 0,49 0,63
Forta de tractiune  122 LBS/Inch  122 LBS/Inch
Tara de origine USA 
Garantie 10 ani garantie de la producator