Decour

Decour

Aparitie unica
Faceti suparfata de sticla mai interesanta cu foliile de geam Skyfol Decour.Dintre nenumaratele modele de folie sigur o sa gatiti acea folie care sa fie pe gustul dumneavoastra.

Separare practica spatiu si confidentialitate
Foliile de geam Skyfol Decor ofera o protectie ideala asupra vederii in interiorul baii, in locatii alaturate, in sali de sedinta sau depozite.Cu diferite modele de folii se poate obtine o separare cu stil care se poate schimba dupa placul clinetului.

Protectie inpotriva cioburilor
Foliile de geam Decour in momentul spargerii geamurilor previne formarea de cioburi,în scopul de a proteja siguranta dumneavoastra si a mediului de una dintre cele mai periculoase surse de accidente.

Materiale durabile PET
Foliile de geam Decour sunt produse dintrun material de baza ultraputernic numit PET. Comparativ cu foliile de decour fabricate din PVC ,foliile PET sunt mult mai rezistente si nu se micsoreaza odata cu trecerea timpului.

Instalare perfecta
Montarea foliilor de geam nu este un lucru usor de realizat.Este suficient un pic de praf si deja se vede prin adeziv greseala.Reteaua de aplicatori Skyfol sunt instruiti si examinati astfel suntem siguri ca veti fi multumiti cu munca depusa de profesionistii aflati in contract cu firma .

  M2 Whiteout Blackout WSQ22/2 WMARBLE
Culoare Alb mat Opaca alb Negru Alb patrat Alb marmura
Grosime 50 microni 25 microni 50 microni 50 microni 50 microni
Strat antiabraziv Dubla Dubla Dubla Dubla Dubla
Tara de origine Corea de sud
Garantie 10 ani garantie de la producator

 

  FSQ45/10 FST20/5 FST35/5
Culoare Frost patrat Frost dungi mari Frost dungi mici
Grosime 50 microni 50 microni 50 microni
Strat antiabraziv Dubla Dubla Dubla
Tara de origine Corea de sud
Garantie 10 ani garantie de la producator