Pe care folie de securitate sa o aleg?

Pe care folie de securitate sa o aleg?

Protectie anticioburi si antiaspargere
Prima intrebare la care ne vine in minte este ce tip de folie dorim sa folosim , o folie anticioburi sau o folie antipargere.Tinta foliilor anticioburi este acela de a tine intreaga sticla si sa impiedice formarea cioburilor daca se sparge sticla. In cele mai multe asemenea cazuri se foloseste o folie de 100 de microni grosime (S4).Daca dorim o protectie mai buna putem alege o folie de peste 175 de microni grosime (S7, S12).

Strat de adeziv mai puternic
Cea mai importanta componenta la foliile de securitate este stratul de adeziv.Intalnim cu o multitudine de produse la care folia de baza are caracteristici corespunzatoare dar stratul de adeziv nu poate sa se lipeasca corespunzator de geam.Motivul acestui fenomen este stratul de adeziv necorespunzator sau o compozitie neadecvata a adezivului.
Foliile de securitate si protectie Skyfol sunt fabricate in Statele Unite ale Americii cu stratul de adeziv corespunzator de gros si cu o compozitie adecvata.

Instalare perfecta
Evaluarea corespunzatoare a situatiilor de risc si prevenirea acestora necesita o practica si o abordare profesionala. Sa ne ferim de acele companii care ne ofera un produs fara o motivatie adecvata .Cunostintele technice corespunzatoare si executarea corecta prin Reteaua de Aplicare Skyfol ,relatia cu partenerii sai intruiti si autorizati este garantata.

Ce document primesc dupa montare?
Membrii ai Retelei de Aplicare Skyfol va inmaneaza un certificat tiparit dupa munca efectuata.Certificatul tiparit cuprinde informatiile necesare pentru client si angajamentul pentru garantie. In certificatul tiparit de asemenea se poate gasi numarul de inregistrare MABIS.

Ce garantie primesc pentru folie?
Este important cine asigura garantia,o companie limitata care aplica foliile sau un producator recunoscut international care furnizeaza foliile in fiecare parte a lumi de zeci de ani.Nu este tot una nici pentru ce acordam garantie. Companiile mici foarte des comit greseala ca pe fiecare produs al lor ofera acelasi tip de garantie indiferent de compozitia produsului. Furnizorii Skyfol sunt de asemenea cei mai mari producatori din America,oferind pentru toate produsele garantii din fabrica.

Cine sunt producatori foliilor?
In ultimi ani cercul producatorilor s-a diluat considerabil.Multi producatori din Asia incearca sa cucereasca pietele occidentale.Astazi putem spune ca, in multe privinte,aceste produse nu sunt potrivite pentru pietele occidentale din cauza calitatii lor instabile.In plus ,cei mai importanti producatori din SUA cumpara din est produse semi-finisate care apoi sunt vandute sub numele brandului bine stiut.Skyfol mentine relatia doar cu producatorii de nivel mondial care sunt capabili sa produca la un nivel inalt de calitate.

Foliile ce evaluari au?
Ca produsele a celor mai mari producatori americani foliile de securitate Skyfol au cateva rapoarte de standarde internationale de testare. În Europa, cele doua cele mai importante standarde sunt standardele EN12600 i EN356.Din pacate nici certificarile internationale nu mai dau o calitate sigura deoarece cateva folii de proasta calitate din Asia au primit certificat de calitate intr-un anumit fel...